Zwemvijver

Tijdens de warme zomermaanden biedt de Spartelvijver u de mogelijkheid om te genieten van een zwemvijver middenin de bossen. In deze zwemvijver kunt u genieten van een verfrissende duik. Ook kunt u heerlijk ontspannen in de zon op de grasstranden. Wilt u even uit de zon? Dan is er onder de bomen altijd wel een plekje in de schaduw te vinden.

Voor de kinderen is er een langgerekt zandstrand, dat veel mogelijkheden biedt op het gebied van sport en spel. Er ligt en drijflijn in het water, zodat een ondiep gedeelte van de vijver is afgescheiden van de rest van de plas. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier gebruik maken van het water.

Tussen het zwemmen door kunnen de zwemmers op het zwemmersterras terecht voor een drankje of een hapje.

_________________________________________________________

De toegangsprijzen zijn € 4,- per persoon, kinderen onder de 2 jaar hebben gratis toegang. Een seizoen abonnement kost € 50,- per persoon en is geldig van 1 mei tot 1 oktober. Voor het aanvragen van een abonnement verzoeken we je om langs te komen op de Spartelvijver.

Reglement zwemvijver de Spartelvijver

 

Entree

Dagkaart: €4,00 per persoon

*Kinderen onder de 2 jaar gratis

Kwaliteit zwemwater

Het team van de Spartelvijver doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat het water van een goede kwaliteit is. Dit doen we door het water voortdurend te (laten) testen. De laatste vier jaar heeft de Spartelvijver drie sterren gekregen op www.zwemwater.nl. Dit betekent dat de Spartelvijver in de hoogste kwaliteitsklasse valt!

Faciliteiten

Zwemvijver – Grasstrand – Zandstrand – Speeltoestellen – Compressor voor iedereen te gebruiken – Kleedhokken – Sanitaire voorzieningen – Terras Honden zijn niet toegestaan aan de vijver.