Welkom op onze website

*De Spartelvijver viert feest!*
Aan de rand van Hooge Mierde ligt de Spartelvijver. Een prachtige zwemvijver omringd door bos. Een schitterende plek met veel natuur en recreatie. Menig Kempenaar heeft deze plek al eens bezocht voor een frisse duik, een heerlijke wandeling of een verse bak koffie. Op 4, 5 en 6 september vieren we ons 50-jarig bestaan. Een weekend breed vermaak voor jong en oud. Compleet met een podium op het water, een terras op het strand en sfeervolle aankleding. Een unieke ervaring waar je bij moet zijn!
*PROGRAMMA*
*Vrijdag 4 september*

Een avond heerlijk lachen met de beste nationale en lokale cabaretiers. Met onder andere Rob Scheepers en Steven Brunswijk is plezier gegarandeerd! De avond wordt gepresenteerd door Sem van den Borne.
We zijn geopend vanaf 18.00uur en het programma start om 19.30.

Koop een ticket en reserveer je tafel! Tafels zijn te reserveren voor 2 of 4 personen.
Ticketprijs €20,- p.p. Zie de ticketlink op onze Facebook pagina of website.
*Zaterdag 5 september*
Eindelijk weer een keer in Mierd... *PATER MOESKROEN!* Deze band heeft geen verdere uitleg nodig. Genieten van Roodkapje, Hela Hola (Tuthola) en Laat maar waaien. Het voorprogramma wordt verzorgd door Strings and Drinks.
We zijn geopend vanaf 18uur en het programma start om 19.30.
Koop een ticket en reserveer je tafel! Tafels zijn te reserveren voor 2 of 4 personen.
Ticketprijs €20,- p.p. Zie de ticketlink op onze Facebook pagina of website.
*Zondag 6 september*
Deze dag is voor de kids! Naast lekker zwemmen is er een circus workshop, steltloper, clown, Zotte Lotte kindershow, schminken, interactieve bingo met Zotte Lotte en nog tal van andere activiteiten!
Koop een ticket en reserveer je tafel! Tafels zijn te reserveren voor 2 of 4 personen.
We zijn geopend vanaf 10.00u en het programma start om 11.00u
Ticketprijs €7,50 p.p. Zie de ticketlink op onze Facebook pagina of website.
*Richtlijnen*
Wij houden ons aan en hanteren de maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat er vooraf een gezondheidscheck plaatsvindt (kom op tijd voor een soepele doorstroom) en dat iedereen moet blijven zitten aan tafel. Daarnaast zijn er looproutes aangegeven en diverse hygiëne middelen aanwezig.
Heb je toch lichte klachten op één van deze dagen, vragen we je om thuis te blijven.
De zomer ziet er anders uit dan gehoopt, maar met een prachtig weekeinde voor de boeg bieden wij jullie toch een ongelooflijk mooi zomerweekend! Doen jullie mee?!
Tickets: https://eventix.shop/8f5qt6a8